Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (86)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 86 položek
odborné vzdělávání
15. 9. 2021 0x 651x
Jarní vietnamské závitky – nem rán (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
7. 9. 2021 2x 936x
Konfitovaná kachna (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
2. 9. 2021 0x 847x
Kuřecí jerk – Jamajka (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
24. 8. 2021 0x 893x
Moravský vrabec (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
23. 8. 2021 0x 786x
Porcování kuřete s ekonomickým rozborem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
19. 8. 2021 0x 1252x
Skořicový šnek, kynuté těsto (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
18. 8. 2021 0x 1145x
Velikonoční beránek – třené těsto (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
9. 8. 2021 0x 965x
Vídeňský řízek (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
5. 8. 2021 0x 883x
Znojemská hovězí pečeně (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
4. 8. 2021 0x 960x
Bramborák (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
3. 8. 2021 0x 735x
Červené zelí se sušenými švestkami (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
2. 8. 2021 0x 704x
Dušené zelí – kysané (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
Zobrazeno 12 z 86 položek