Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (93)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 93 položek
odborné vzdělávání
17. 11. 2022 0x 90x
Barvení obočí
Pomůcka je určena pro obor kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení obočí. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 102x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 134x
Nastavení espressa
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
10. 10. 2022 0x 210x
Vykostění vepřové plece
Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny…
odborné vzdělávání
5. 10. 2022 0x 221x
Masáž ruky
Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma masáž ruky. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
14. 9. 2022 0x 306x
Latte art
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
25. 8. 2022 0x 251x
Čokoládová pěna
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 8. 2022 0x 213x
Vlašský salát / šunkový chlebíček
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 7. 2022 0x 208x
Fazolové lusky nakyselo
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 7. 2022 0x 204x
Čištění kávovaru
Pomůcka je určena pro obory kuchař – číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 273x
Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 189x
Zelná polévka s klobásou, zelňačka
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 93 položek