Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (134)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 134 položek
odborné vzdělávání
23. 9. 2023 0x 143x
Servis bílého vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
18. 9. 2023 0x 223x
Fotografické zátiší
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma zátiší. Jejím autorem je MgA. Veronika Křížová.…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023 0x 253x
Servis červeného ležícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023 0x 331x
Portrétní fotografie (2. díl)
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma portrétní fotografie. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
21. 8. 2023 0x 154x
Servis červeného stojícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 8. 2023 0x 326x
Micro Ring – nové technologie v oboru zahušťování vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové technologie v oboru zahušťování…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 340x
Hovězí maso – přední maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 279x
Portrétní fotografie (1. díl)
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma portrétní fotografie. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 330x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 330x
Prodlužování a zahušťování vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové metody v oboru, téma prodlužování a…
odborné vzdělávání
7. 7. 2023 0x 428x
Expozice ve fotografii
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma expozice ve fotografii. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023 0x 233x
Hovězí maso – zadní maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
Zobrazeno 12 z 134 položek