Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
IKAP JmK II
Materiály (137)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 137 položek
odborné vzdělávání
23. 10. 2023 0x 1146x

Krajinářská fotografie

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma krajinářská fotografie. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
18. 10. 2023 0x 1476x

Barevná kompozice

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma barevná kompozice. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
9. 10. 2023 0x 1128x

Servis šumivého vína

Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
6. 10. 2023 1x 1134x

Druhy osvětlení

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma druhy osvětlení. Jejím autorem je MgA. Veronika…
odborné vzdělávání
23. 9. 2023 0x 1075x

Servis bílého vína

Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
18. 9. 2023 0x 1238x

Fotografické zátiší

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma zátiší. Jejím autorem je MgA. Veronika Křížová.…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023 0x 746x

Servis červeného ležícího vína

Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023 0x 946x

Portrétní fotografie (2. díl)

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma portrétní fotografie. Jejím autorem je MgA.…
odborné vzdělávání
21. 8. 2023 0x 543x

Servis červeného stojícího vína

Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 8. 2023 0x 797x

Micro Ring – nové technologie v oboru zahušťování vlasů

Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové technologie v oboru zahušťování…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 1019x

Hovězí maso – přední maso

Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 1012x

Portrétní fotografie (1. díl)

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma portrétní fotografie. Jejím autorem je MgA.…
Zobrazeno 12 z 137 položek