Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (94)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 94 položek
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 23x
Kuřecí steak supreme
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 11. 2022 0x 173x
Barvení obočí
Pomůcka je určena pro obor kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení obočí. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 174x
Smažené bramborové krokety
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 182x
Nastavení espressa
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
10. 10. 2022 0x 220x
Vykostění vepřové plece
Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny…
odborné vzdělávání
5. 10. 2022 0x 236x
Masáž ruky
Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma masáž ruky. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
14. 9. 2022 0x 314x
Latte art
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
25. 8. 2022 0x 257x
Čokoládová pěna
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 8. 2022 0x 221x
Vlašský salát / šunkový chlebíček
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 7. 2022 0x 216x
Fazolové lusky nakyselo
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 7. 2022 0x 210x
Čištění kávovaru
Pomůcka je určena pro obory kuchař – číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 278x
Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 94 položek