Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
IKAP JmK II
Materiály (137)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 137 položek
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 735x

Honzovy buchty s tvarohovou náplní

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 613x

Špagety s omáčkou z pečených dýní

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 771x

Karlovarský knedlík

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 565x

Wafle, gofry

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 872x

Vareniki/vareniky

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 1158x

Bramborový guláš

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie. Video zachycuje recepturu,…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 1184x

Vodová ondulace

Pomůcka je určena pro obor: kadeřník, předměty: odborný výcvik, technologie. Téma: dočasné tvarování vlasů, vodová…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 1114x

Holení břitvou

Pomůcka je určena pro obor: kadeřník, předměty: odborný výcvik, technologie, téma: holení vousů, mydlení vousů,…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 1045x

Bourání vepřové půlky

Pomůcka je určena pro žáky oboru kuchař a řezník. Je využívána v předmětu technologie, potraviny a výživa, odborný…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 856x

Zpracování vepřové hlavy

Pomůcka je určena pro žáky oboru řezník. Je využívána v předmětu odborný výcvik a technologie. Tematický celek vepřové…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 1059x

Čokoládový fondant

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 1083x

Vykostění vepřového bůčku a žeber

Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
Zobrazeno 12 z 137 položek