Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 3
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 7,08 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová12. 05. 2021262
Zbožíznalství – Maso výsekovéPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5432,29 kB Petr Honzátko, Dana Vinterová05. 06. 20132049
Maso – složení, významPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5330,46 kB Bc. Lada Marholdová29. 05. 20131450