Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Pracovní sešit: Zdravá výživa pro 8. ročníkDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 371,25 kB Mgr. Vlasta Hrádelová01. 09. 201130189
Zdravá výživa pro 6. ročníkDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 5/5366,51 kB4 komentářeMgr. Vlasta Hrádelová14. 07. 201122579
Zdravé a nezdravé potravinyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,84 MB2 komentářeMgr. Libuše Sochorová26. 07. 201111286
Zdravá stravaDokument Microsoft Word   739,84 kB Mgr. Vendula Dovole21. 11. 20116479
Vaření – úvodDokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,17 MB Mgr. Lenka Medunová01. 12. 20116221
Abeceda v ovoci, zelenině a potravináchDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,81 MB Milan Franek21. 10. 20104653
Poživatiny, potraviny, pochutiny a nápojePrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 758,09 kB Ing Lydie Klementová07. 11. 20133706
PotravinyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,81 MB Bogdan Nogol01. 09. 20113653
Co bude dnes dobrého?Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,20 MB Mgr. Renata Nogolová07. 12. 20103367
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113155
Ruský obrázkový slovník XXXVII – potravinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,02 MB Dušan Goš08. 03. 20112970
Maso – hovězíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5769,06 kB Bc. Lada Marholdová09. 05. 20132323
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122101
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112082
Co do košíku nepatří?Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,57 MB Renata Bachtíková12. 07. 20111985
Potraviny rostlinného původu – BramboryPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/51,28 MB Bc. Lada Marholdová09. 07. 20131956
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121937
Maso – ryby sladkovodníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,91 MB Bc. Lada Marholdová01. 07. 20131929
Zdravá výživa – bramboraDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,29 MB Mgr. Alena Koňaříková23. 11. 20151678
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121571