Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Zdravá výživa pro 6. ročníkDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 5/5366,51 kB4 komentářeMgr. Vlasta Hrádelová14. 07. 201122613
Vaření – úvodDokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,17 MB Mgr. Lenka Medunová01. 12. 20116226
Maso – skopovéPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/51,18 MB Bc. Lada Marholdová23. 05. 20131410
Potraviny rostlinného původu – BramboryPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/51,28 MB Bc. Lada Marholdová09. 07. 20131958
Maso – ryby sladkovodníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,91 MB Bc. Lada Marholdová01. 07. 20131930
Maso – uzeninyPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,07 MB Bc. Lada Marholdová08. 07. 20131088
Abeceda v ovoci, zelenině a potravináchDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,81 MB Milan Franek21. 10. 20104657
Zdravé a nezdravé potravinyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,84 MB2 komentářeMgr. Libuše Sochorová26. 07. 201111296
Mléko – Sýrové speciality IIPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5501,55 kB Bc. Lada Marholdová05. 11. 20131368
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112083
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113158
Maso – hovězíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5769,06 kB Bc. Lada Marholdová09. 05. 20132334
Co bude dnes dobrého?Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,20 MB Mgr. Renata Nogolová07. 12. 20103369
Los alimentosDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 97,99 kB Lucie Hopfová25. 05. 20111111
Co do košíku nepatří?Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,57 MB Renata Bachtíková12. 07. 20111989
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111502
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122106
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121397
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121556
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121573