Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Zdravá výživa pro 6. ročníkDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 5/5366,51 kB4 komentářeMgr. Vlasta Hrádelová14. 07. 201122613
Zdravé a nezdravé potravinyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,84 MB2 komentářeMgr. Libuše Sochorová26. 07. 201111296
Abeceda v ovoci, zelenině a potravináchDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,81 MB Milan Franek21. 10. 20104657
Ruský obrázkový slovník XXXVII – potravinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,02 MB Dušan Goš08. 03. 20112973
Pracovní sešit: Zdravá výživa pro 8. ročníkDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 371,25 kB Mgr. Vlasta Hrádelová01. 09. 201130228
PotravinyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,81 MB Bogdan Nogol01. 09. 20113657
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113158
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111538
Zdravá stravaDokument Microsoft Word   739,84 kB Mgr. Vendula Dovole21. 11. 20116481
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121940
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121306
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121476
Maso – hovězíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5769,06 kB Bc. Lada Marholdová09. 05. 20132334
Maso – konzervyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 236,09 kB Bc. Lada Marholdová25. 06. 20131039
Maso – ryby sladkovodníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,91 MB Bc. Lada Marholdová01. 07. 20131930
Mléko – Jogurty IIPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Bc. Lada Marholdová12. 09. 2013871
Mléko – Sýrové speciality IIPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5501,55 kB Bc. Lada Marholdová05. 11. 20131368
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141500
Co bude dnes dobrého?Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,20 MB Mgr. Renata Nogolová07. 12. 20103369
Los alimentosDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 97,99 kB Lucie Hopfová25. 05. 20111111