Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Mléko – Jogurty IIPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Bc. Lada Marholdová12. 09. 2013870
Mléko – MlékoPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 744,51 kB Bc. Lada Marholdová12. 09. 20131036
Maso – konzervyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 236,09 kB Bc. Lada Marholdová25. 06. 20131038
Maso – uzeninyPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,07 MB Bc. Lada Marholdová08. 07. 20131085
Los alimentosDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 97,99 kB Lucie Hopfová25. 05. 20111109
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121305
Mléko – Sýrové speciality IIPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5501,55 kB Bc. Lada Marholdová05. 11. 20131364
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121395
Maso – skopovéPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/51,18 MB Bc. Lada Marholdová23. 05. 20131409
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121475
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141488
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111500
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111536
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121552
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121571
Zdravá výživa – bramboraDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,29 MB Mgr. Alena Koňaříková23. 11. 20151678
Maso – ryby sladkovodníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,91 MB Bc. Lada Marholdová01. 07. 20131929
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121937
Potraviny rostlinného původu – BramboryPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/51,28 MB Bc. Lada Marholdová09. 07. 20131956
Co do košíku nepatří?Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,57 MB Renata Bachtíková12. 07. 20111985