Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 3
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Práce s čokoládouDokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 687,21 kB PaedDr. Jan Marek, Mgr. Renata Svobodová09. 06. 2021168
Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoládaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,19 MB Bc. Lada Marholdová14. 08. 20131545
Zbožíznalství – Čokoláda a čokoládové cukrovinkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/5756,94 kB Petr Honzátko, Dana Vinterová11. 06. 20133148