Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Kritéria vyhledávání:
celkem: 7
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Mléko – Tavené, kyselé sýryPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 614,53 kB Bc. Lada Marholdová30. 09. 2013924
Maso – vepřovéPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 511,59 kB Bc. Lada Marholdová15. 05. 20132096
Maso – uzeninyPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/51,07 MB Bc. Lada Marholdová08. 07. 20131103
Trávicí ústrojíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5635,36 kB Ing Lydie Klementová19. 08. 20131998
Maso – telecíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 2/5183,01 kB Bc. Lada Marholdová16. 05. 20131555
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141540
Maso – hovězíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5769,06 kB Bc. Lada Marholdová09. 05. 20132379