Očekávaný výstup

 
  • používá základní kuchyňský inventář a bezpečně obsluhuje základní spotřebiče (0)
  • připraví jednoduché pokrmy v souladu se zásadami zdravé výživy (2)
  • dodržuje základní principy stolování, společenského chování a obsluhy u stolu ve společnosti (0)
  • dodržuje zásady hygieny a bezpečnosti práce; poskytne první pomoc při úrazech v kuchyni (0)
 
celkem: 2
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Vaření – úvodDokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,17 MB Mgr. Lenka Medunová01. 12. 20115696
Vánoční perníčkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   1,47 MB Bc. Pavel Žižka28. 04. 20114824