Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » Odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů » Potravinářství a potravinářská chemie
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 22
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,13 kB Tomasz Nogol25. 06. 20122290
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121531
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121636
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121420
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121488
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121382
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121466
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121226
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121315
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 339,87 kB Tomasz Nogol22. 05. 20121188
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121816
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20121990
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft Powerpoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113172
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111411
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111416
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113049
NáplněDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,98 MB Ing. Miroslava Teichmanová23. 08. 20112453
JádrovinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113477
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112007
Přepočty surovinových noremPrezentace Microsoft Powerpoint Dokument Microsoft Word OpenDocument prezentace OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 625,60 kB Ing. Jaroslava Škodová11. 04. 20116616