Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


 
celkem: 123
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Ovocné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Dokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková31. 05. 2021191
Obilné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková27. 05. 2021210
Studená kuchyně – úvodPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/519,18 MB Jan Marek, Mgr. Martina Čermáková25. 05. 2021225
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steakyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 5/512,29 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová20. 05. 2021247
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,88 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová18. 05. 2021257
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 7,08 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová12. 05. 2021250
Vinné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 4/52,97 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková29. 04. 2021338
MoučníkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142409
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142119
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141405
Hygiena výživyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143869
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141559
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141314
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141538
Česká kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142197
Studená kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142617
DietyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20142049
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141565
EnzymyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141966
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141377