Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


 
celkem: 116
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
MoučníkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142316
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142040
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141359
Hygiena výživyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143732
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141488
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141263
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141445
Česká kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142065
Studená kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142490
DietyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141966
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141485
EnzymyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141883
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141336
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/5672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141417
Léčebná výživaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141928
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141532
OligosacharidyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 20141160
SacharidyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,22 MB Ing Lydie Klementová17. 02. 20141503
MonosacharidyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   699,13 kB Ing Lydie Klementová30. 01. 20141779
Sacharóza – výroba cukruPrezentace Microsoft PowerPoint   797,66 kB Ing Lydie Klementová29. 01. 20142571