celkem: 116
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
MoučníkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141550
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141477
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141074
Hygiena výživyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20142755
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141086
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141015
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 2014976
Česká kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141401
Studená kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141609
DietyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141443
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141082
EnzymyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141318
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 2014991
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/5672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141044
Léčebná výživaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141307
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141147
OligosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 2014892
SacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,22 MB Ing Lydie Klementová17. 02. 20141198
MonosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   699,13 kB Ing Lydie Klementová30. 01. 20141450
Sacharóza – výroba cukruPrezentace Microsoft Powerpoint   797,66 kB Ing Lydie Klementová29. 01. 20142031