Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví, turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 156
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141334
MoučníkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142328
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142050
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141361
Hygiena výživyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143745
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141492
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141266
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141450
Česká kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142075
Studená kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142509
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20142093
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141553
DietyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141980
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141503
EnzymyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141894
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141342
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/5672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141425
Léčebná výživaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141944
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141543
OligosacharidyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 20141161