Obsluha v letadlech |  | | | | 395,66 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 08. 04. 2014 | 1287 |
Moučníky |  | |  | | 327,16 kB | | Eva Pospíšilová | 13. 03. 2014 | 2109 |
Zahraniční kuchyně |  | |  | | 687,51 kB | | Eva Pospíšilová | 13. 03. 2014 | 1920 |
Příprava pokrmů ze zvěřiny |  | |  | | 286,54 kB | | Eva Pospíšilová | 11. 03. 2014 | 1294 |
Hygiena výživy |  | |  |  | 320,59 kB | | Ing Lydie Klementová | 10. 03. 2014 | 3589 |
Příprava pokrmů z ryb |  | |  | | 738,88 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1367 |
Příprava pokrmů z drůbežího masa |  | |  | | 667,02 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1213 |
Příprava pokrmů z mletého masa |  | |  | | 687,04 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1349 |
Česká kuchyně |  | |  | | 656,42 kB | | Eva Pospíšilová | 03. 03. 2014 | 1885 |
Studená kuchyně |  | |  |  | 650,84 kB | | Eva Pospíšilová | 03. 03. 2014 | 2242 |
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli |  | |  | | 354,91 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 03. 03. 2014 | 1905 |
Obsluha na lodích |  | | | | 336,51 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 03. 03. 2014 | 1489 |
Diety |  | | | | 733,21 kB | | Eva Pospíšilová | 27. 02. 2014 | 1892 |
Aditiva v potravinách |  | | | | 382,25 kB | | Ing Lydie Klementová | 27. 02. 2014 | 1411 |
Enzymy |  | |  | | 875,48 kB | | Ing Lydie Klementová | 26. 02. 2014 | 1783 |
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa |  | |  | | 684,18 kB | | Eva Pospíšilová | 26. 02. 2014 | 1266 |
Příprava pokrmů z telecího masa |  | |  |  | 672,10 kB | | Eva Pospíšilová | 25. 02. 2014 | 1324 |
Léčebná výživa |  | | |  | 899,84 kB | | Ing Lydie Klementová | 20. 02. 2014 | 1727 |
Vitamíny rozpustné v tucích |  | | | | 1,66 MB | | Ing Lydie Klementová | 19. 02. 2014 | 1432 |
Oligosacharidy |  | |  | | 1,51 MB | | Ing Lydie Klementová | 18. 02. 2014 | 1114 |