Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví, turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 173
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Langoš (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 48,43 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek26. 07. 202159
Lokše (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 55,53 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek22. 07. 202185
Domácí rohlíky (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 51,17 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek21. 07. 2021110
Smažená vídeňská cibulka (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 35,93 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek20. 07. 202189
Holandský řízek (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 49,92 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek19. 07. 2021173
Anglický roastbeef (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 103,78 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek15. 07. 2021177
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 91,73 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek14. 07. 2021155
Bramborový knedlík ze studených brambor (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 61,28 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek13. 07. 2021148
Dukátové buchtičky s vanilkovým šodó (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5 102,81 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek12. 07. 2021215
Americké lívance (videorecept)Video ve formátu MP4 Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 4/554,95 MB PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek07. 07. 2021243
Ovocné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Dokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková31. 05. 2021318
Obilné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková27. 05. 2021327
Studená kuchyně – úvodPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/519,18 MB Jan Marek, Mgr. Martina Čermáková25. 05. 2021336
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steakyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 5/512,29 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová20. 05. 2021349
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,88 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová18. 05. 2021343
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 7,08 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová12. 05. 2021336
Vinné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 4/52,97 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková29. 04. 2021420
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141392
MoučníkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142433
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142142