Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Přepočty surovinových noremPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word OpenDocument prezentace OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 625,60 kB Ing. Jaroslava Škodová11. 04. 20117934
Třené linecké těstoPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,93 MB Věra Conková11. 10. 20104741
JádrovinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113653
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113470
Výroba čokoládových bonbonůDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 32,99 MB Ing. Jaroslava Škodová08. 04. 20113306
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113138
Černé zlatoDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 119,50 kB Martin Rusek05. 01. 20112970
NáplněDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,98 MB Ing. Miroslava Teichmanová23. 08. 20112826
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,13 kB Tomasz Nogol25. 06. 20122395
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122079
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112069
Stehy a švyDokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 3/5 531,55 kB Kateřina Šíchová26. 06. 20142042
Oděvní textiliePrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument  Hodnocení uživatelů: 1/51,09 MB Mgr. Simona Vágnerová08. 07. 20132020
Textilní vláknaDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 771,03 kB Kristýna Kudělková20. 05. 20151954
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121922
Spojovací proces – stehyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 4,60 MB Veronika Matochová25. 05. 20151742
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121723
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121626
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121556
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121545