Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
JádrovinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113653
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113138
Výroba čokoládových bonbonůDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 32,99 MB Ing. Jaroslava Škodová08. 04. 20113306
Spojovací proces – stehyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 4,60 MB Veronika Matochová25. 05. 20151742
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111488
NáplněDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,98 MB Ing. Miroslava Teichmanová23. 08. 20112826
Rozbor textilií – Určení vazbyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/53,77 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131129
Textilní tiskDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,42 MB Bc. Jaroslava Adamcová04. 04. 20161202
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122079
Třené linecké těstoPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,93 MB Věra Conková11. 10. 20104741
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121556
Rozbor textilií – KašmírPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/52,55 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131075
Barvení textiliíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/52,54 MB Mgr. Simona Vágnerová15. 04. 20131230
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113470
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121543
Rozbor textilií – Bavlněná vébaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/51,94 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131030
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121382
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121626
Údržba textilních materiálů – praníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,28 MB Mgr. Simona Vágnerová11. 04. 20131379
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121545