Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Rozbor textilií – Bavlněná vébaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/51,94 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131030
Rozbor textilií – KašmírPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/52,55 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131075
Rozbor textilií – Určení vazbyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/53,77 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131129
PleteníDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 394,79 kB Bc. Martina Ulmanová04. 04. 20161134
Textilní tiskDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,42 MB Bc. Jaroslava Adamcová04. 04. 20161202
Barvení textiliíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/52,54 MB Mgr. Simona Vágnerová15. 04. 20131230
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 339,87 kB Tomasz Nogol22. 05. 20121254
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121289
Údržba textilních materiálů – praníPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/51,28 MB Mgr. Simona Vágnerová11. 04. 20131379
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121382
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121464
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111488
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111519
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121543
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121545
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121556
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121626
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121723
Spojovací proces – stehyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 4,60 MB Veronika Matochová25. 05. 20151742
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121922