Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Oděvní textiliePrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument  Hodnocení uživatelů: 1/51,09 MB Mgr. Simona Vágnerová08. 07. 20132009
Třené linecké těstoPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,93 MB Věra Conková11. 10. 20104725
Přepočty surovinových noremPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word OpenDocument prezentace OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 625,60 kB Ing. Jaroslava Škodová11. 04. 20117880
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113457
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121914
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 339,87 kB Tomasz Nogol22. 05. 20121250
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121552
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121719
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,13 kB Tomasz Nogol25. 06. 20122385
Barvení textiliíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/52,54 MB Mgr. Simona Vágnerová15. 04. 20131223
Rozbor textilií – Určení vazbyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/53,77 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131119
Rozbor textilií – Bavlněná vébaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/51,94 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 20131024
Černé zlatoDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 119,50 kB Martin Rusek05. 01. 20112968
Výroba čokoládových bonbonůDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 32,99 MB Ing. Jaroslava Škodová08. 04. 20113300
JádrovinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113646
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111481
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121283
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121457
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121536
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121620