Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Třené linecké těstoPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,93 MB Věra Conková11. 10. 20104741
Černé zlatoDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 119,50 kB Martin Rusek05. 01. 20112970
Výroba čokoládových bonbonůDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 32,99 MB Ing. Jaroslava Škodová08. 04. 20113306
Přepočty surovinových noremPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word OpenDocument prezentace OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 625,60 kB Ing. Jaroslava Škodová11. 04. 20117934
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112069
JádrovinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113653
NáplněDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,98 MB Ing. Miroslava Teichmanová23. 08. 20112826
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113138
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111488
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111519
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113470
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122079
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121922
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 339,87 kB Tomasz Nogol22. 05. 20121254
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121382
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121289
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121543
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121464
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121556
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121545