Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Barvení textiliíPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 3/52,54 MB Mgr. Simona Vágnerová15. 04. 20131230
Černé zlatoDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 119,50 kB Martin Rusek05. 01. 20112970
Hygiena a sanitace v cukrářské výroběPrezentace Microsoft PowerPoint Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,46 MB2 komentářeJitka Valentová01. 12. 20113470
JádrovinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 42,63 MB Ing. Jaroslava Škodová23. 08. 20113653
NáplněDokument Microsoft Word Prezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument textový dokument OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,98 MB Ing. Miroslava Teichmanová23. 08. 20112826
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny – C, ČPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 4,49 MB Tomasz Nogol03. 11. 20111488
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny (C, Č)Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5 336,04 kB Tomasz Nogol04. 11. 20111519
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/5338,26 kB Tomasz Nogol05. 08. 20112069
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do BPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 1/541,81 MB Tomasz Nogol07. 09. 20113138
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do JPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,01 MB Tomasz Nogol27. 04. 20122079
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 332,11 kB Tomasz Nogol14. 05. 20121922
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121382
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do L – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 339,87 kB Tomasz Nogol22. 05. 20121254
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121543
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121289
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121556
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121464
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121545
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121723
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121626