Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » Odborné vzdělávání » Zpracování surovin a materiálů
 

Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 34
 
 
Název materiáluFormátVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Textilní tiskDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument3,42 MB Bc. Jaroslava Adamcová04. 04. 20161060
PleteníDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument394,79 kB Bc. Martina Ulmanová04. 04. 20161004
Spojovací proces – stehyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument4,60 MB Veronika Matochová25. 05. 20151541
Textilní vláknaDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument771,03 kB Kristýna Kudělková20. 05. 20151697
Stehy a švyDokument Microsoft Word531,55 kB Kateřina Šíchová26. 06. 20141766
Rozbor textilií – Bavlněná vébaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument1,94 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 2013916
Rozbor textilií – KašmírPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument2,55 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 2013908
Rozbor textilií – Určení vazbyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument3,77 MB Mgr. Simona Vágnerová27. 08. 2013952
Oděvní textiliePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument1,09 MB Mgr. Simona Vágnerová08. 07. 20131793
Barvení textiliíPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument2,54 MB Mgr. Simona Vágnerová15. 04. 20131101
Údržba textilních materiálů – praníPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,28 MB Mgr. Simona Vágnerová11. 04. 20131228
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument332,13 kB Tomasz Nogol25. 06. 20122252
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do ŽPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,45 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121503
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument277,46 kB Tomasz Nogol25. 06. 20121595
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do ŘPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,27 MB Tomasz Nogol25. 06. 20121380
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do PPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,78 MB Tomasz Nogol13. 06. 20121460
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument337,99 kB Tomasz Nogol13. 06. 20121342
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do MPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,06 MB Tomasz Nogol25. 05. 20121434
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listyDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument335,70 kB Tomasz Nogol25. 05. 20121198
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od K do LPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,92 MB Tomasz Nogol22. 05. 20121286