Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » Odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví a turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 156
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Postup podávání pokrmů a nápojů dle menuPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 3/5 2,40 MB Bc. Tomáš Kratina11. 11. 20132323
Hygiena a bezpečnost v gastronomiiPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 669,05 kB Eva Pospíšilová11. 11. 20132080
Poživatiny, potraviny, pochutiny a nápojePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 758,09 kB Ing Lydie Klementová07. 11. 20133445
Rostlinné tuky (oleje)Prezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,33 MB Ing Lydie Klementová06. 11. 20131694
Výživa seniorůPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 678,57 kB Ing Lydie Klementová06. 11. 20131526
Mléko – Sýrové speciality IIPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5501,55 kB Bc. Lada Marholdová05. 11. 20131313
Mléko – Sýrové speciality IPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5906,36 kB Bc. Lada Marholdová04. 11. 20131274
Diferencované stravování v různých pracovních podmínkáchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 673,26 kB Ing Lydie Klementová31. 10. 20131510
Mléko – Tavené sýryPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 706,79 kB Bc. Lada Marholdová30. 10. 20131431
LipidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 862,80 kB Ing Lydie Klementová29. 10. 20131586
Mléko – NápojePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 288,94 kB Bc. Lada Marholdová24. 10. 20131313
Živočišné tukyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 2,01 MB Ing Lydie Klementová23. 10. 20132064
Bílkoviny, aminokyseliny a peptidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 388,89 kB Ing Lydie Klementová22. 10. 20133229
Diferencované stravováníPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,12 MB Ing Lydie Klementová21. 10. 20132797
Směry ve výživě, nesprávné návyky a civilizační chorobyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 325,46 kB Ing Lydie Klementová17. 10. 20132312
Přílohy z bramborPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 157,42 kB Eva Pospíšilová10. 10. 20132012
PřílohyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5172,09 kB Eva Pospíšilová10. 10. 20132597
Druhy stravyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 612,82 kB Ing Lydie Klementová08. 10. 20133273
Zásady správné výživyPrezentace Microsoft Powerpoint Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/52,27 MB Ing Lydie Klementová08. 10. 20135162
Základní tepelné úpravyPrezentace Microsoft Powerpoint Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5455,21 kB Eva Pospíšilová01. 10. 20132408