Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » Odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví a turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 156
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Vitamíny rozpustné ve vodě II.Prezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5310,98 kB Ing Lydie Klementová25. 11. 20131530
Základní diety – I. částPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 321,91 kB Ing Lydie Klementová11. 12. 20132147
Hygiena výživyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143516
Minerální látky II – mikroelementy a stopové prvkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   1,94 MB Ing Lydie Klementová16. 12. 20131620
Příprava pokrmů z vepřového masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 666,43 kB Eva Pospíšilová23. 01. 20141483
Dokumentace ke slavnostním hostinámPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   394,61 kB Bc. Tomáš Kratina05. 02. 20141220
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141880
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141453
VodaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   381,55 kB Ing Lydie Klementová23. 12. 20132432
SacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,22 MB Ing Lydie Klementová17. 02. 20141418
OligosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 20141095
Sacharóza – výroba cukruPrezentace Microsoft Powerpoint   797,66 kB Ing Lydie Klementová29. 01. 20142416
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141385
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/5672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141293
Studená kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142138
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141883
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141323
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141341
MoučníkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142046
Funkční potraviny, jejich definice a přehledPrezentace Microsoft Powerpoint Dokument Microsoft Word OpenDocument prezentace OpenDocument textový dokument Hodnocení rvp.cz: 2/5 16,73 MB Ing. Jaroslava Škodová25. 05. 20113497