Obsluha v letadlech |  | | | | 395,66 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 08. 04. 2014 | 1305 |
Moučníky |  | |  | | 327,16 kB | | Eva Pospíšilová | 13. 03. 2014 | 2248 |
Zahraniční kuchyně |  | |  | | 687,51 kB | | Eva Pospíšilová | 13. 03. 2014 | 1981 |
Příprava pokrmů ze zvěřiny |  | |  | | 286,54 kB | | Eva Pospíšilová | 11. 03. 2014 | 1315 |
Hygiena výživy |  | |  |  | 320,59 kB | | Ing Lydie Klementová | 10. 03. 2014 | 3666 |
Příprava pokrmů z ryb |  | |  | | 738,88 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1428 |
Příprava pokrmů z drůbežího masa |  | |  | | 667,02 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1233 |
Příprava pokrmů z mletého masa |  | |  | | 687,04 kB | | Eva Pospíšilová | 06. 03. 2014 | 1400 |
Česká kuchyně |  | |  | | 656,42 kB | | Eva Pospíšilová | 03. 03. 2014 | 1985 |
Studená kuchyně |  | |  |  | 650,84 kB | | Eva Pospíšilová | 03. 03. 2014 | 2367 |
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli |  | |  | | 354,91 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 03. 03. 2014 | 1949 |
Obsluha na lodích |  | | | | 336,51 kB | | Bc. Tomáš Kratina | 03. 03. 2014 | 1519 |
Diety |  | | | | 733,21 kB | | Eva Pospíšilová | 27. 02. 2014 | 1925 |
Aditiva v potravinách |  | | | | 382,25 kB | | Ing Lydie Klementová | 27. 02. 2014 | 1443 |
Enzymy |  | |  | | 875,48 kB | | Ing Lydie Klementová | 26. 02. 2014 | 1838 |
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa |  | |  | | 684,18 kB | | Eva Pospíšilová | 26. 02. 2014 | 1302 |
Příprava pokrmů z telecího masa |  | |  |  | 672,10 kB | | Eva Pospíšilová | 25. 02. 2014 | 1357 |
Léčebná výživa |  | | |  | 899,84 kB | | Ing Lydie Klementová | 20. 02. 2014 | 1835 |
Vitamíny rozpustné v tucích |  | | | | 1,66 MB | | Ing Lydie Klementová | 19. 02. 2014 | 1474 |
Oligosacharidy |  | |  | | 1,51 MB | | Ing Lydie Klementová | 18. 02. 2014 | 1129 |