Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví, turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 163
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Ovocné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Dokument Microsoft Word Hodnocení rvp.cz: 3/5 3,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková31. 05. 2021218
Obilné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,99 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková27. 05. 2021232
Studená kuchyně – úvodPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 3/519,18 MB Jan Marek, Mgr. Martina Čermáková25. 05. 2021251
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steakyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 5/512,29 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová20. 05. 2021268
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 5,88 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová18. 05. 2021276
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí masoPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5 7,08 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová12. 05. 2021263
Vinné destilátyPrezentace Microsoft PowerPoint Dokument Microsoft Word Dokument ve formátu PDF Hodnocení rvp.cz: 3/5Hodnocení uživatelů: 4/52,97 MB Jan Marek, Mgr. Zdeňka Pařízková29. 04. 2021351
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141379
MoučníkyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142412
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20142123
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141410
Hygiena výživyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143877
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141565
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141317
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141542
Česká kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142203
Studená kuchyněPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20142623
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20142164
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141602
DietyPrezentace Microsoft PowerPoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20142056