Stáhnout seznam materiálů jako RSS kanál
úvodní stránka » všechny RVP » Odborné vzdělávání » Služby » Gastronomie, hotelnictví a turismus
 

Vzdělávací obor

 
 
celkem: 156
 
 
Název materiáluFormátVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141169
MoučníkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141811
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141710
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141163
Hygiena výživyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143176
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141205
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141100
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141214
Česká kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141636
Studená kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141864
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141709
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141314
DietyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141640
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141201
EnzymyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141554
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141111
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141148
Léčebná výživaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141471
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141268
OligosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 20141004