Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 210
 
 
Název materiáluFormátVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Postup podávání pokrmů a nápojů dle menuPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,40 MB Bc. Tomáš Kratina11. 11. 20132131
Hygiena a bezpečnost v gastronomiiPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace669,05 kB Eva Pospíšilová11. 11. 20131948
Poživatiny, potraviny, pochutiny a nápojePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace758,09 kB Ing Lydie Klementová07. 11. 20133105
Rostlinné tuky (oleje)Prezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,33 MB Ing Lydie Klementová06. 11. 20131596
Výživa seniorůPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace678,57 kB Ing Lydie Klementová06. 11. 20131419
Mléko – Sýrové speciality IIPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace501,55 kB Bc. Lada Marholdová05. 11. 20131245
Mléko – Sýrové speciality IPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace906,36 kB Bc. Lada Marholdová04. 11. 20131220
Diferencované stravování v různých pracovních podmínkáchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace673,26 kB Ing Lydie Klementová31. 10. 20131446
Mléko – Tavené sýryPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace706,79 kB Bc. Lada Marholdová30. 10. 20131367
LipidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace862,80 kB Ing Lydie Klementová29. 10. 20131493
Mléko – NápojePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace288,94 kB Bc. Lada Marholdová24. 10. 20131258
Živočišné tukyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,01 MB Ing Lydie Klementová23. 10. 20131908
Bílkoviny, aminokyseliny a peptidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace388,89 kB Ing Lydie Klementová22. 10. 20132971
Diferencované stravováníPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,12 MB Ing Lydie Klementová21. 10. 20132630
Směry ve výživě, nesprávné návyky a civilizační chorobyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace325,46 kB Ing Lydie Klementová17. 10. 20132196
Přílohy z bramborPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace157,42 kB Eva Pospíšilová10. 10. 20131917
PřílohyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace172,09 kB Eva Pospíšilová10. 10. 20132408
Druhy stravyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace612,82 kB Ing Lydie Klementová08. 10. 20132899
Zásady správné výživyPrezentace Microsoft Powerpoint2,27 MB Ing Lydie Klementová08. 10. 20134738
Základní tepelné úpravyPrezentace Microsoft Powerpoint455,21 kB Eva Pospíšilová01. 10. 20132247