Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 210
 
 
Název materiáluFormátVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141190
MoučníkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141877
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141758
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141193
Hygiena výživyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20143281
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141258
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141116
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141247
Česká kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141675
Studená kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141913
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141775
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141343
DietyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141720
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141263
EnzymyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141632
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141150
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141178
Léčebná výživaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141534
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141300
OligosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 20141021