Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 210
 
 
Název materiáluFormátVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 20141150
Potraviny rostlinného původu – Výroba cukruPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace694,50 kB Bc. Lada Marholdová26. 08. 20131156
Služby letecké dopravyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument1,13 MB Mgr. Zuzana Pauserová07. 05. 20131159
Tourism in the Czech Republic and in PragueDokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument263,01 kB Mgr. Nela Vlachová24. 06. 20131161
Dokumentace ke slavnostním hostinámPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace394,61 kB Bc. Tomáš Kratina05. 02. 20141168
Potraviny rostlinného původu – OvocePrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,17 MB Bc. Lada Marholdová12. 08. 20131172
Potraviny rostlinného původu – TěstovinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,17 MB Bc. Lada Marholdová13. 08. 20131173
Maso – korýšiPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,05 MB Bc. Lada Marholdová03. 07. 20131174
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 20141178
Příprava průvodce CR na provázení návštěvníkůPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Dokument Microsoft Word OpenDocument textový dokument1,16 MB Mgr. Zuzana Pauserová20. 06. 20131187
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141190
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141193
Maso – skopovéPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace1,18 MB Bc. Lada Marholdová23. 05. 20131210
Potraviny rostlinného původu – Med, cukrPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace2,37 MB Bc. Lada Marholdová26. 07. 20131211
Maso – telecíPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace183,01 kB Bc. Lada Marholdová16. 05. 20131234
Potraviny rostlinného původu – ČajPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace506,50 kB Bc. Lada Marholdová12. 08. 20131234
Mléko – Sýrové speciality IPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace906,36 kB Bc. Lada Marholdová04. 11. 20131235
Maso – složení, významPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace330,46 kB Bc. Lada Marholdová29. 05. 20131238
Dopravní zeměpis Kambodže a LaosuPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace28,71 MB Ing. Petr Hospodarz24. 05. 20111246
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141247