Pododvětví/Obory

 
 
celkem: 210
 
 
Název materiáluFormátHodnoceníVelikostKomentářeAutorPublikovánoZobrazení
rvp.czuživatelé
seřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně seřadit sestupněseřadit vzestupněseřadit sestupněseřadit vzestupně
Obsluha v letadlechPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   395,66 kB Bc. Tomáš Kratina08. 04. 20141014
MoučníkyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 327,16 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141413
Zahraniční kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,51 kB Eva Pospíšilová13. 03. 20141332
Příprava pokrmů ze zvěřinyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 286,54 kB Eva Pospíšilová11. 03. 20141025
Hygiena výživyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5320,59 kB Ing Lydie Klementová10. 03. 20142516
Příprava pokrmů z rybPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 738,88 kB Eva Pospíšilová06. 03. 20141041
Příprava pokrmů z drůbežího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 667,02 kB Eva Pospíšilová06. 03. 2014961
Příprava pokrmů z mletého masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 687,04 kB Eva Pospíšilová06. 03. 2014907
Česká kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 656,42 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141320
Studená kuchyněPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 2/5650,84 kB Eva Pospíšilová03. 03. 20141478
Zakládání inventáře na slavnostní tabuliPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 354,91 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141474
Obsluha na lodíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   336,51 kB Bc. Tomáš Kratina03. 03. 20141114
DietyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   733,21 kB Eva Pospíšilová27. 02. 20141360
Aditiva v potravináchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   382,25 kB Ing Lydie Klementová27. 02. 20141010
EnzymyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 875,48 kB Ing Lydie Klementová26. 02. 20141201
Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 684,18 kB Eva Pospíšilová26. 02. 2014926
Příprava pokrmů z telecího masaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5Hodnocení uživatelů: 1/5672,10 kB Eva Pospíšilová25. 02. 2014998
Léčebná výživaPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace  Hodnocení uživatelů: 1/5899,84 kB Ing Lydie Klementová20. 02. 20141208
Vitamíny rozpustné v tucíchPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace   1,66 MB Ing Lydie Klementová19. 02. 20141058
OligosacharidyPrezentace Microsoft Powerpoint OpenDocument prezentace Hodnocení rvp.cz: 2/5 1,51 MB Ing Lydie Klementová18. 02. 2014856