Statistika

Materiál byl publikován 13. 03. 2014 a od té doby byl 1691× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Zahraniční kuchyně. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 13. 03. 2014, [cit. 2020-03-29]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/zahranicni-kuchyne.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 51402
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů zahraniční kuchyně – francouzská, italská, německá, ruská kuchyně.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

lanýž, antipasta, lasagne, eintopfboršč

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 687,51 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledZahranicni_kuchy­ne.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace88,47 kB
stáhnoutNáhledZahranicni_kuchy­ne.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint599,04 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.