Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Výroba zabijačkových specialit
Materiál do výuky

Výroba zabijačkových specialit

19. 1. 2023 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie a odborný výcvik. Studijní podklad podrobně popisuje přípravu tlačenky a jitrnic. Je určen pro prezenční, distanční výuku a jako obsáhlý studijní materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Výroba zabijačkových specialit
138.02 MB
Ostatní
vyroba_zabijackovych_specialit_final_720.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština