Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Vykostění vepřové plece
Materiál do výuky

Vykostění vepřové plece

10. 10. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny a výživa, odborný výcvik. Studijní podklad podrobně popisuje rozdělení vepřové plece. Je určen pro prezenční, distanční výuku a jako obsáhlý studijní materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Vykostění vepřové plece
105.65 MB
Ostatní
vykosteni_plecka_final_720.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština