Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Vykostění vepřové krkovice
Materiál do výuky

Vykostění vepřové krkovice

17. 2. 2023 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie, potraviny a výživa, odborný výcvik. Pomůcka rozšiřuje tematický celek vepřové maso. Je určená pro prezenční, distanční výuku a jako podrobný studijní materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Vykostění vepřové krkovice
200.87 MB
Ostatní
vykosteni_krkovice_final_720.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština