Statistika

Materiál byl publikován 01. 12. 2011 a od té doby byl 5704× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 3,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 1 uživatel hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 zatím nikdo
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MEDUNOVÁ, Lenka. Vaření – úvod. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 01. 12. 2011, [cit. 2020-07-11]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/vareni-uvod.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 42283
Anotace

Pracovní list slouží jako úvod a zpestření do hodin vaření. Je vhodné ho doplnit nahrávkou od Jiřího Šlitra Co jsem měl dnes k obědu.

Autor

Mgr. Lenka Medunová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

připraví jednoduché pokrmy v souladu se zásadami zdravé výživydalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

potravina, pokrm, poživatina, strava, jídelníček

Druh učebního materiálu Pracovní list
Druh interaktivity Aktivita
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání základní vzdělávání – druhý stupeň
Typická věková skupina 12 - 15 let
Celková velikost 1,17 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledVaření (řešení).docŘešeníDokument Microsoft Word Dokument Microsoft Word585,73 kB
stáhnoutNáhledVaření opr.docPracovní listDokument Microsoft Word Dokument Microsoft Word581,12 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.