Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové
Materiál do výuky

Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové

20. 4. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek,
Spoluautor
Lubomír Javůrek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku hovězí maso, výrobky na téma minutková/studená kuchyně. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace moravské klobásy. Pomůcka se používá při výkladu jako výuková podpora zejména při distanční výuce. Jejím autorem je Lubomír Javůrek.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové
48.7 MB
Ostatní
Tatarský-biftek_--tatarák_--tartar-z-hovězí-svíčkové.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Vaše hodnocení

Ohodnoťte hvězdičkami:

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština