Statistika

Materiál byl publikován 03. 03. 2014 a od té doby byl 1901× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Studená kuchyně. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 03. 03. 2014, [cit. 2020-05-29]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/studena-kuchyne.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 20723
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – studená kuchyně. Vybrané technologické postupy pokrmů studené kuchyně.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

studená kuchyně, majonéza, aspik, šunková pěna, tatarská omáčka, pokrmkuchyň

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 650,84 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledStudena_kuchyne.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace68,70 kB
stáhnoutNáhledStudena_kuchyne.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint582,14 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.