Materiály do výuky odborné vzdělávání Příprava pokrmů ze zvěřiny
Materiál do výuky

Příprava pokrmů ze zvěřiny

11. 3. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů ze zvěřiny a tepelné zpracování jednotlivých druhů.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
85.82 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_ze_zveriny.odp
Prezentace
194 kB
Prezentace
Příprava pokrmů ze zvěřiny.ppt
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština