Statistika

Materiál byl publikován 26. 02. 2014 a od té doby byl 1108× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 26. 02. 2014, [cit. 2020-04-02]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-ze-skopoveho-a-jehneciho-masa.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 40966
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů ze skopového a jehněčího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů ze skopového masa.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

skopové maso, jehněčí maso, šašlik, lůjkýta

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 684,18 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_ze_sko­poveho_a_jehne­ciho_ma.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace70,80 kB
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_ze_sko­poveho_a_jehne­ciho_ma.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint613,38 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.