Statistika

Materiál byl publikován 06. 03. 2014 a od té doby byl 1274× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Příprava pokrmů z ryb. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 06. 03. 2014, [cit. 2020-07-11]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-z-ryb.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 44261
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z ryb a jejich tepelné úpravy.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

kuchání, kapr, sladkovodní ryba, mořská rybažábry

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 738,88 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_ryb­.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace87,62 kB
stáhnoutNáhledPříprava pokrmů z ryb.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint651,26 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.