Materiál do výuky

Příprava pokrmů z ryb

6. 3. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z ryb a jejich tepelné úpravy.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
85.56 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_z_ryb.odp
Prezentace
636 kB
Prezentace
Příprava pokrmů z ryb.ppt
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština