Materiály do výuky odborné vzdělávání Potraviny rostlinného původu – Med, cukr
Materiál do výuky

Potraviny rostlinného původu – Med, cukr

26. 7. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Bc. Lada Marholdová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům se seznámit se surovinou, s jejím použitím, významem ve výživě.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
1.2 MB
Prezentace
med,_cukr.ppt
Prezentace
1.06 MB
Prezentace
med,_cukr.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština