Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
Materiál do výuky

Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem

18. 5. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek,
Spoluautor
Lubomír Javůrek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku studená kuchyně, výrobky na téma paštiky. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace paštiky z jater a vepřového masa. Pomůcka se používá při výkladu jako výuková podpora zejména při distanční výuce. Jejím autorem je Lubomír Javůrek.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
68.31 MB
Ostatní
Paštika-z-pečeného-masa-a-kachních-jater-na-portském-víně.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Ester Leopoldová
3. 6. 2022, 11:49
5 z 5
5 z 5

Vaše hodnocení

Ohodnoťte hvězdičkami:

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština