Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku studená kuchyně, výrobky na téma paštiky. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace paštiky z jater a vepřového masa.
Pomůcka se používá při výkladu jako výuková podpora zejména při distanční výuce.
Jejím autorem je Lubomír Javůrek.
Soubory materiálu
Typ
Název
Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
MAREK, Jan. Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem. Metodický portál: Materiály do výuky [online]. 18. 05. 2022, [cit. 2024-09-15]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/pastika-z-peceneho-masa-a-kachnich-jater-s-portskym-vinem.html>. ISSN 1802-4785.