Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Statistika

Materiál byl publikován 26. 09. 2013 a od té doby byl 2155× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Omáčky. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 26. 09. 2013, [cit. 2021-05-18]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/omacky.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Identifikátor materiálu 60591
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – omáčky, jejich rozdělení a charakteristika. Základní složení omáček a jejich příprava.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

bešamel, velouté, demiglace, holandská, majonézaomáč­ka

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 176,55 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledOmacky.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace20,90 kB
stáhnoutNáhledOmáčky.pptPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint155,65 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.