Statistika

Materiál byl publikován 18. 02. 2014 a od té doby byl 1093× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

KLEMENTOVÁ, Lydie. Oligosacharidy. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 18. 02. 2014, [cit. 2020-11-28]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/oligosacharidy.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 33083
Anotace

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s oligosacharidy. Zjistí, jak vznikají, jak se dělí a seznámí se s jednotlivými zástupci. Na konci materiálu je krátký pracovní list k procvičení oligosacharidů.

Autor

Ing Lydie Klementová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

oligosacharidy, disacharidy, sacharóza, řepný cukr, třtinový cukr, kulér, maltóza, sladový cukr, laktóza, mléčný cukr

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 1,51 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledSlozeni_potra­vin_XIV_-_Oligosacharidy.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace644,34 kB
stáhnoutNáhledSlozeni_potra­vin_XIV_-_Oligosacharidy.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint867,84 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.