Statistika

Materiál byl publikován 13. 06. 2012 a od té doby byl 1507× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

NOGOL, Tomasz. Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 13. 06. 2012, [cit. 2020-10-24]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/nutricni-hodnoty-ovoce-a-zeleniny-od-o-do-p.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 20139
Anotace

Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena O a P), seznamuje s původem, současným výskytem, nutričními hodnotami, prospěšností pro zdraví, s gastronomickým využitím a souvisejícími normami týkajícími se těchto potravin. Možno využít jako výklad, inspiraci k podobné samostatné tvorbě nebo zdroj k pracovním listům, které jsou dostupné jako samostatný materiál.

Autor

Tomasz Nogol (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

29–42-M/01 Analýza potravindalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

ovoce, zelenina, nutriční hodnota, ČSN, potravina

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 2,78 MB
Vazby na ostatní materiály
Odkazuje
    V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
    Napište nám
     

    Soubory materiálu

    V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
    Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
     
     Název souboruPopisTyp souboruVelikost
    stáhnoutNáhledNutriční hodnoty ovoce a zeleniny.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace809,29 kB
    stáhnoutNáhledNutriční hodnoty ovoce a zeleniny.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint1,97 MB

    Přidat komentář

    Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.