Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J - pracovní listy
Materiál do výuky

Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od D do J - pracovní listy

14. 5. 2012 odborné vzdělávání
Autor
Tomasz Nogol
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny od D do J. Žáci budou zjišťovat nutriční hodnoty a vyhodnocovat zjištěná data, dále budou pracovat s mapou a zakreslovat původ ovoce a zeleniny a také si procvičí vyhledávání norem. Pracovní listy navazují na prezentaci, ale je možné je využít i samostatně.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
32.5 kB
Dokument
Otýzky a úkoly.doc
Pracovní list
43.5 kB
Dokument
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny.doc
Pracovní list
80.5 kB
Dokument
Práce s mapou.doc
Pracovní list
38 kB
Dokument
Práce s normami a jiné úkoly.doc
Pracovní list
16.43 kB
Dokument
Otázky a úkoly.odt
Pracovní list
17.06 kB
Dokument
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny.odt
Pracovní list
78.83 kB
Dokument
Práce s mapou.odt
Pracovní list
17.51 kB
Dokument
Práce s normami a jiné úkoly.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
4x
Dokument
4x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Vazby na další materiály:

Tento materiál je odkazován:

Druh učebního materiálu:

Pracovní list

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština