Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do B
Materiál do výuky

Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od A do B

5. 8. 2011 odborné vzdělávání
Autor
Tomasz Nogol
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny A a B. Žáci budou zjišťovat nutriční hodnoty a vyhodnocovat zjištěná data, dále budou pracovat s mapou a zakreslovat původ ovoce a zeleniny a také si procvičí vyhledávání norem. Pracovní listy navazují na prezentaci, ale je možné je využít i samostatně.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
50.5 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.doc
Pracovní list
42 kB
Dokument
Práce s normami.doc
Pracovní list
34.5 kB
Dokument
Ovoce a zelenina.doc
Pracovní list
77.5 kB
Dokument
Původ ovoce a zeleniny.doc
Pracovní list
16.99 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.odt
Pracovní list
15.41 kB
Dokument
Práce s normami.odt
Pracovní list
15.52 kB
Dokument
Ovoce a zelenina.odt
Pracovní list
77.92 kB
Dokument
Původ ovoce a zeleniny.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
4x
Dokument
4x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Vazby na další materiály:

Tento materiál je odkazován:

Druh učebního materiálu:

Pracovní list

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština