Statistika

Materiál byl publikován 04. 11. 2013 a od té doby byl 1120× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 2,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 zatím nikdo hodnocení: 2 1 uživatel hodnocení: 1 zatím nikdo
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MARHOLDOVÁ, Lada. Mléko – Sýrové speciality I. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 04. 11. 2013, [cit. 2019-06-20]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/mleko-syrove-speciality-i.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 55156
Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům nahlédnout na surovinu, její použití, význam ve výživě a skladování.

Autor

Bc. Lada Marholdová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

sýr, Španělsko, Holandsko, Francie, mléko, surovinavýži­va

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 906,36 kB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledSyrove_specia­lity.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace401,53 kB
stáhnoutNáhledSyrove_specia­lity.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint504,83 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.