Statistika

Materiál byl publikován 03. 07. 2013 a od té doby byl 1004× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 1,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 zatím nikdo hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 1 uživatel
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MARHOLDOVÁ, Lada. Maso – měkkýši. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 03. 07. 2013, [cit. 2020-09-23]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/maso-mekkysi.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 28004
Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům seznámit se se surovinou, s jejím použitím a významem ve výživě.

Autor

Bc. Lada Marholdová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

měkkýš, druh, popis, ústřice, sépie, slávka, chobotnice, hlemýžď

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 953,12 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledMekkysi.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace416,54 kB
stáhnoutNáhledMekkysi.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint536,58 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.