Statistika

Materiál byl publikován 09. 09. 2013 a od té doby byl 2380× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 3/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 4,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 1 uživatel hodnocení: 3 zatím nikdo hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 zatím nikdo
 
Doporučit materiál

Jak citovat

KLEMENTOVÁ, Lydie. Krevní a mízní oběh. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 09. 09. 2013, [cit. 2019-09-22]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/krevni-a-mizni-obeh.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 48231
Anotace

Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. V materiálu se žáci seznámí s cévní a mízní soustavou. Jejich fungováním, orgány a funkcí. Na konci materiálu je pracovní list.

Autor

Ing Lydie Klementová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

Biologiedalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

krevní oběh, mízní oběh, krev, srdce, velký krevní oběh, malý tělní oběh, červená krvinka, bílá krvinka, krevní destička, lymfa, žíla, tepna, céva, vlásečnice

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 728,37 kB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_PCH6­.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace199,99 kB
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_PCH6­.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint528,38 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.